• main-banner-croatia

  KROACIA REGJISTRIMI I ANIJEVE

  Regjistrimi i jahteve në Kroaci

Regjistroni varkën tuaj në Kroaci

SEO
Të gjitha kombësitë janë të mirëseardhura për të regjistruar varkat në Kroaci. Regjistrimi i anijeve lejohet në Kroaci si për banorët ashtu edhe për vizitorët. Regjistrimi kroat është i vlefshëm për një vit.

Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Kroaci. Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.


Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varkeje në Kroaci duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, lundra shtëpie, barka, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Kroaci si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Kroaci.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve kroate.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Kroaci, nuk kemi nevojë për asnjë raport anketimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopje e pasaportës e noterizuar

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Certifikata CE/Certifikata e matjes

4) Licenca e stacionit radiofonik

5) Polica e sigurimit të anijes

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Kroaci.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur