LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të Croatia Postal / Radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Kroacisë. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje të Kroacisë për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Një kopje e faturës së shitjes
  • Një licencë e vlefshme stacioni radiofonik
  • Karakteristikat teknike të stacionit të radios (Marka, modeli, numri serial, lloji i antenës, vendndodhja e vendosjes)
  • Jahte mbi 15 m, një certifikatë e vlefshme inspektimi

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur